Friday, June 14, 2013

Guitar maintenance...

... is pretty boring. But today I did check the strap locks, chance the strings and check the intonation (which by the way always sucks ass...). Also got my hair coloured and did some laundry, so I'm all set for tomorrow when I'll take the stage for the first time with Antti & The Boys. So if you happen to find yourself in Jyväskylä tomorrow feel free to come and witness a rock n' roll show :)

13 comments:

 1. What do you mean when you say"check the strap lock"?xD
  The rounds of death?
  Remember to post at least one photo of the lives,redass ;-)
  Rock!

  ReplyDelete
 2. Strap lock is the thing you adjust the strap to. He was just making sure that his guitar won't fall on the stage during the show.

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
  2. Oh man,I was Sarcastic>_>
   search"malmsteen flip guitar"on youtube...

   Delete
  3. > Asks something
   > Gets the answer
   > Says "I needn't it, I was being sarcasting" when there's no way that could be sarcastic

   mfw http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/02/fuck-that-bitch-yao-pff-240x180.png

   Delete
  4. Actually,I didn't ask anything to you...

   Delete
  5. I'm not the guy who answered.

   Delete
 3. Mahtuuko elämään muuta kuin se, että välillä käy poikien kanssa vetäsemässä keikan pari ja syljeskelee kotosalla kattoon ja soitellaan kitaraa.

  Oletko ajatellut mennä ihan oikeisiin töihin?

  Normaalit ihmiset on töissä ma-pe 8-16, ei tollaset yövalvomiset ole normaalin työssäkäyvän aikuisen hommia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Holy Mother Of God...June 15, 2013 at 5:53 PM

   Voi hyvää päivää. Kaikenlaista tallaajaa sitä näköjään tänne internetin maailmaan mahtuu. "Normaalit työssäkäyvät aikuiset" (V*ttu miten järjetön termi) kun useasti tekevät myös vuorotöitä. Toiset tekevät töitä viikonloppuna 12h päivässä ja ovat viikot vapaalla. Sitten on lääkärit, sairaanhoitajat, poliisit, teollisuus, julkinen liikenne ym, joissa on jos jonkinlaisia vuoroja, juuri noita yövalvomisia jne. Tuosta sinun kommentistasi on "normaalius" kaukana. Oishan se hillitöntä jos saisit sydänkohtauksen keskellä yötä, mutta ambulanssi ei tulekaan noutamaan sairaalahoitoon kun ei siellä ole ketään töissä vasta kun aamulla kello 8 :D Herää pahvi! Kuka ikinä onkaan keksinyt, että jokaisen pitäisi käydä päivätöissä on päästään vialla. Me ihmiset olemme erilaisia, you know. Miten se sun elämääsi vaikuttaa mihin aikaan ja miten kukakin työskentelee...pääasia että tekee jotain elantonsa eteen eikä ole sossun luukulla pummilla. Urpo.

   Delete
  2. Oh man, I have a few friends who work from 7AM to 3PM. Maybe I should get them checked by a doctor or something. There's apparently something very wrong with them if the "right normal way" to work is how anonymous above says, 8AM to 4PM. And when it comes to me...well I must be a total deadbeat whackjob as well because I do it totally wrong, morning shifts, evenings, graveyard shifts, holidays etc. Probably no cure for me though...I happen to like it just the way it is.

   And please, sense the sarcasm :D

   Delete
  3. Mahtuuhan sitä, hyviä optioita ovat myös ryyppääminen, nenän kaivelu ja pallien rapsuttaminen.

   Delete
 4. Tervetuloa vuorotyöläisen ihmeelliseen maailmaan, meille ei ole merkitystä sillä että oli sitten arki tai pyhä tai kellonaika mikä vaan, töitä voi olla ihan milloin vaan, vaikka yöllä. Tai jouluna/vappuna/juhannuksena jne.

  ReplyDelete